Service en onderhoudOfferte aanvragenVestigingen

Lasrook- en Lasdampafzuiging in de metaalbewerking

Het juiste afzuigsysteem is noodzakelijk

In elke productiehal of werkplaats waar wordt gelast is een effectieve afzuiging van lasrook of lasdamp een vereiste. Voor lasrook of lasdampafzuiging geldt dat het afzuigsysteem moet voldoen aan een door de overheid vastgestelde MAC-waarde.

De specialist in lasrook- en lasdampafzuiging

Miltech bouwt afzuigsystemen voor lasprocessen, snijtafels, schuurtafels- en cabines, waarbij het behalen van de MAC-waarde als garantie op elk afzuigsysteem geldt. Bij het afzuigen van lasrook of lasdamp wordt door Miltech het meest geschikte afzuigsysteem bepaald en berekend met welke luchthoeveelheid de lasrook of lasdamp afgezogen dient te worden.

Voor elke situatie een oplossing

Afzuiging “aan de bron” heeft altijd de voorkeur, maar is niet altijd mogelijk. Bij grote las-objecten wordt regelmatig gekozen voor een ruimtelijk afzuigsysteem waarbij de gehele hal geventileerd wordt met geavanceerde filter- en ventilatiesystemen.

Welk afzuigsysteem is voor u het beste?

Miltech heeft aantoonbare praktijkervaring met het afzuigen van lasrook en lasdamp in de metaalindustrie. Bent u benieuwd welk afzuigsysteem voor u de juiste oplossing is? We komen graag vrijblijvend bij u op locatie om een inventarisatie te maken.

Gratis inventarisatieplan aanvragen

Vraag het aan Miltech

Wat voor uw damp- of stofprobleem de juiste oplossing is? Wij vertellen het u graag.

West Nederland
010 - 669 00 40

Zuid Nederland
040 - 25 15 776

Midden en Noord Nederland
0341 - 25 07 94

België
+32 - 11 40 36 48

Welk afzuigsysteem is voor u de beste oplossing?

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

Klantspecifieke industriële stofafzuigsystemen
contact