Service en onderhoudOfferte aanvragenVestigingen

Natwasser voor vochtige, plakkerige of ATEX-stoffen

Hygiënisch, veilig en onderhoudsvriendelijk

Wanneer een afzuigsysteem voor vochtige, plakkerige of explosiegevaarlijke materie moet worden ontworpen, kan de luchtstroom met een natwasser gefilterd worden. Miltech heeft een natwasser ontwikkeld waarbij hygiëne, explosieveiligheid en onderhoudsvriendelijkheid centraal staan.

Het voorkomen van problemen

Wanneer voedingsmiddelen zoals melkpoeder, suiker of supplementen worden afgezogen bestaat in een droogfilter een grote kans op het dichtslibben van de filters, de aangroei van bacteriën en explosiegevaar. Een Miltech natwasser voorkomt al deze problemen.

Een natwasser kan 24/7 in bedrijf zijn

De Miltech natwassers werken met een natuurkundig principe, waarmee het water intensief met de luchtstroom wordt vermengd zonder dat hiervoor een pomp benodigd is. De natwassers kunnen 24/7 in bedrijf zijn omdat het water automatisch ververst wordt zonder verlies van effectiviteit.

De natwassers worden in praktijk ingezet voor het afzuigen van voedingssupplementen, explosiegevaarlijke stofmengsels, natte stofmengsels, combinaties van stof en water, suikerstof, aluminiumstof, leerstof met vonken, gipsstof, et cetera.

Welke natwasser heeft u nodig?

Op basis van uw situatie en stofprobleem levert Miltech altijd de juiste natwasser. Mocht u nog geen idee hebben wat de voor u juiste natwasser is, dan komen we graag vrijblijvend bij u op locatie om een inventarisatie te maken.

Gratis inventarisatieplan aanvragen

Vraag het aan Miltech

Wat voor uw damp- of stofprobleem de juiste oplossing is? Wij vertellen het u graag.

West Nederland
010 - 669 00 40

Zuid Nederland
040 - 25 15 776

Midden en Noord Nederland
0341 - 25 07 94

België
+32 - 11 40 36 48

Welk afzuigsysteem is voor u de beste oplossing?

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

Klantspecifieke industriële stofafzuigsystemen
contact