Offerte aanvragenVestigingen

Miltech realiseert afzuigsysteem voor soldeerdamp

Fabrikant in klimaatplafonds

Bij Inteco in Boxtel heeft Miltech een systeem gebouwd om de soldeerdampen uit een automatisch industriële soldeer-oven af te zuigen.

Afzuiging soldeerdamp in fabriek 

Inteco levert klimaat oplossingen. Ze maken hoogwaardige klimaatplafonds, inductie-units en hybride plafonds. Tijdens het produceren wordt er gebruik gemaakt van koperleidingen die aan de plafonddelen automatisch worden gesoldeerd. Tijdens dit proces komen verschillende dampen vrij. Met name de flux zorgt voor veel damp. Zonder goede dampafzuiging zou de omgeving door de soldeerdamp ernstig vervuild worden.

De specialist in dampafzuiging

Miltech heeft eerst bepaald en berekend met welke luchthoeveelheid rook en damp afgezogen moest worden om zo het meest geschikte afzuigsysteem voor soldeerdamp te produceren.  De filterunit van dit afzuigsysteem is uitgerust met een verwisselbaar high efficiency filter en continu drukbewaking.

Welk afzuigsysteem is voor u het beste?

Miltech heeft aantoonbare praktijkervaring met het afzuigen van lasrook en lasdamp in de metaalindustrie. Bent u benieuwd welk afzuigsysteem voor u de juiste oplossing is? We komen graag vrijblijvend bij u op locatie om een inventarisatie te maken.

Gratis inventarisatieplan aanvragen

Vraag het aan Miltech

Wat voor uw damp- of stofprobleem de juiste oplossing is? Wij vertellen het u graag.

West Nederland
010 - 669 00 40

Zuid Nederland
040 - 25 15 776

Midden en Noord Nederland
0341 - 25 07 94

België
+32 - 11 40 36 48

Welk afzuigsysteem is voor u de beste oplossing?

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

Klantspecifieke industriële stofafzuigsystemen
contact