Service en onderhoudOfferte aanvragenVestigingen

Papier afzuiging

Afzuigen van papierstof

Bij elke vorm van papierverwerking kan stof of afval ontstaan. Zo komt bij het snijden van papier stof en afval vrij, vaak in de vorm van eindloos lint. Bij het recyclen van papier komt stof vrij uit shredders, transportbanden en balenpersen.

Complete filtersystemen voor het afzuigen van papierstof

Papierstof komt bij dit type processen vaak in grote hoeveelheden vrij, waardoor bij de filterkeuze rekening gehouden moet worden met verwerking en afvoer van grote hoeveelheden, zelfs als het systeem 24/7 in bedrijf is. Miltech bouwt complete systemen voor het afzuigen en transporteren van snij-afval, lint en stof. Wij hebben speciale filtersystemen voor grote hoeveelheden papierstof of eindloos lint. Om grote hoeveelheden materiaal af te scheiden alvorens de luchtstroom te filteren, wordt regelmatig gebruik gemaakt van voorafscheiders of separatoren.

Welk afzuigsysteem is voor u het beste?

Miltech heeft aantoonbare praktijkervaring in de papierindustrie. Bent u benieuwd welk afzuigsysteem voor u de juiste oplossing is? We komen graag vrijblijvend bij u op locatie om een inventarisatie te maken.

Gratis inventarisatieplan aanvragen

Vraag het aan Miltech

Wat voor uw damp- of stofprobleem de juiste oplossing is? Wij vertellen het u graag.

West Nederland
010 - 669 00 40

Zuid Nederland
040 - 25 15 776

Midden en Noord Nederland
0341 - 25 07 94

België
+32 - 11 40 36 48

Welk afzuigsysteem is voor u de beste oplossing?

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

Klantspecifieke industriële stofafzuigsystemen
contact