Service en onderhoudOfferte aanvragenVestigingen

Miltech realiseert ruimtelijk ventilatiesysteem tegen lasrook

Schone lucht zonder het lasproces te hinderen

Bij een RVS verwerkend bedrijf waar veel gelast wordt heeft Miltech een ruimtelijk ventilatiesysteem gerealiseerd. De installatie is buiten op een constructie geplaatst zodat er mogelijkheid was voor een geregelde buitenluchttoevoer.

De technologie achter het ventilatiesysteem

Het ruimtelijke ventilatiesysteem bestaat uit slechts één lang kanaal met daarin speciale venturi koppen. Deze koppen zorgen ervoor dat de afgezogen en gefilterde lucht retour en gericht de ruimte in worden geblazen. Dit is allemaal mogelijk zonder het lasproces te hinderen.

Patronenfilter van SULT

Bij dit project is gebruik gemaakt van een SULT persluchtgereinigd patronenstoffilter type FLMD. Samen met de geregelde stalen centrifugaal ventilator in een geluidsomkasting is dit een perfect ventilatiesysteem tegen lasrook en lasdampen.

Op zoek naar een oplossing voor uw afzuigprobleem?

Met 5 vestigingen in de Benelux is Miltech de onbetwiste marktleider in het bedenken, vervaardigen, installeren en onderhouden van klantspecifieke industriële afzuigsystemen. Of het nu gaat om het afzuigen van stof, damp, materiaal of geur, wij lossen uw probleem op.

Vraag het aan Miltech

Wat voor uw damp- of stofprobleem de juiste oplossing is? Wij vertellen het u graag.

West Nederland
010 - 669 00 40

Zuid Nederland
040 - 25 15 776

Midden en Noord Nederland
0341 - 25 07 94

België
+32 - 11 40 36 48

Welk afzuigsysteem is voor u de beste oplossing?

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

Klantspecifieke industriële stofafzuigsystemen
contact