Offerte aanvragenVestigingen

Onze kwaliteitsgaranties voor uw industriële afzuiginstallatie

Kennis en duurzaamheid

In de industriële milieu- en luchttechniek is kennis en ervaring van doorslaggevend belang voor het waarborgen van de kwaliteit. Daarom investeert Miltech niet alleen in de doorontwikkeling van de meest duurzame industriële afzuiginstallatie maar investeren wij ook continu in onze eigen mensen. Zo zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd en zijn we onlangs zelfs gestart met een interne luchttechnische opleiding waarbij de jongere generatie de theorie direct in de praktijk kunnen toepassen onder begeleiding van onze eigen specialisten.

“Onze inzet op kennisdeling en duurzaamheid zijn uw garantie voor de beste oplossing.”

Gegarandeerde kwaliteit

Onze industriële afzuiginstallaties worden geleverd onder de geldende EN-normeringen, blinken uit in duurzaamheid en voldoen altijd aan de gestelde wettelijke bepalingen voor Arbo, milieu en ATEX. Bij Miltech wordt u ontzorgt van inventarisatie tot periodiek onderhoud. Daarom leveren wij uw industriële afzuiginstallatie altijd onder volledige garantie.

Bekijk onze referenties

Wat is voor uw damp- of stofprobleem de oplossing?

Wij zijn pas in staat om de juiste oplossing te bedenken als we op locatie een inventarisatie hebben gemaakt van uw werk- en productieprocessen. Bij Miltech is zo’n technische inventarisatie daarom altijd kosteloos en vrijblijvend.

Gratis inventarisatieplan

Vraag het aan Miltech

Wat voor uw damp- of stofprobleem de juiste oplossing is? Wij vertellen het u graag.

West Nederland
010 - 669 00 40

Zuid Nederland
040 - 25 15 776

Midden en Noord Nederland
0341 - 25 07 94

België
+32 - 11 40 36 48

Welk afzuigsysteem is voor u de beste oplossing?

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

Klantspecifieke industriële stofafzuigsystemen
contact