Offerte aanvragenVestigingen

Afzuig-filterinstallatie voor metaal straalstof

Patronenfilter FLMD van Sult

Bij een relatie die grote stalen producten straalt, had Miltech de uitdaging een afzuig- filterinstallatie te plaatsen die het straalproces stofvrij maakt. Wij hebben een groot automatisch gereinigd patronen stoffilter van het fabricaat SULT type FLMD geplaatst. Omdat er naast de straalmachine nauwelijks ruimte was werd de ventilator aan de andere kant van de muur geplaatst.

De technologie achter de afzuiging

Het straalgrit/stof wordt afgezogen en opgevangen in een bigbag. Door de grote hoeveelheid stof die afgezogen wordt is het filter uitgerust met een speciale rustkamer onder de trechter. Hierdoor kan het gemakkelijk afgevoerd worden door de roterende sluis die eronder gemonteerd is. Het leidingwerk is vervaardigd uit 3 mm staal, verbonden met DIN-flenzen.

Patronenfilter van SULT

Bij dit project is gebruik gemaakt van een SULT persluchtgereinigd patronenstoffilter type FLMD. Samen met de geregelde stalen centrifugaal ventilator in een geluidsomkasting is dit een perfect ventilatiesysteem tegen lasrook en lasdampen.

Op zoek naar een oplossing voor uw afzuigprobleem?

Met 5 vestigingen in de Benelux is Miltech de onbetwiste marktleider in het bedenken, vervaardigen, installeren en onderhouden van klantspecifieke industriële afzuigsystemen. Of het nu gaat om het afzuigen van stof, damp, materiaal of geur, wij lossen uw probleem op.

Vraag het aan Miltech

Wat voor uw damp- of stofprobleem de juiste oplossing is? Wij vertellen het u graag.

West Nederland
010 - 669 00 40

Zuid Nederland
040 - 25 15 776

Midden en Noord Nederland
0341 - 25 07 94

België
+32 - 11 40 36 48

Welk afzuigsysteem is voor u de beste oplossing?

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

Klantspecifieke industriële stofafzuigsystemen
contact